Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!
de stap naar gezonder

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform 'destapnaargezonder' Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag?

De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Ondersteuningspunt digitalisering

Informatiepunt Digitale Overheid (bibliotheek)

Wilt u iers regelen via de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Het Informatiepunt Digitale Overheid van de bibliotheek biedt u gratis hulp. Oók als u geen lid bent van de bibliotheek! Kom eens langs. We helpen u verder of verwijzen u door naar de juiste organisatie.

Meer informatie en adres(sen) vindt u op de website van het Informatiepunt .

DigiHulplijn

U kunt met uw vragen over uw computer, laptop, mobiel of tablet ook gratis terecht bij de DigiHulplijn. Van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken via +31 800 15 08.

Team WIJzer Oirschot

Voor vragen over WMO, wonen, welzijn en zorg in Oirschot kunt u terecht bij WIJzer Oirschot. Denk aan vragen over (mantel)zorg, relaties, opvoeden en opgroeien, ontmoeten, werken, geldzaken en het invullen van formulieren.

Via WIJzer Oirschot vindt u ook een lokaal aanbod aan initiatieven op het gebied van wijken, buurten, hulp bij het leren van de Nederlandse taal, mantelzorg, et cetera.

Wilt u actief zijn in wijk of buurt, dan is WIJzer Oirschot ook dé plek om u aan te melden. Ook vindt u hier meer informatie over vrijwilligerswerk.

WIJzer-Oirschot.nl