Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Niet verschenen zonder bericht = "wegblijftarief"

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt op het spreekuur en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt of niet tijdig afzegt....

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt op het spreekuur (arts/praktijkondersteuner/verpleegkundig specialist/doktersassistente) en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt of niet tijdig afzegt. Hiermee gaat voor ons onnodig veel tijd verloren. Deze verloren tijd gaat ten koste van andere patiënten, die ook graag een afspraak willen maken. Als u de afspraak niet door kunt laten gaan, vragen wij u vriendelijk 24 uur van tevoren de afspraak af te bellen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Wat gebeurt er als u niet afzegt?
Als u niet komt zonder af te zeggen krijgt u in uw medisch dossier een aantekening hierover en zijn wij genoodzaakt u een schadevergoeding in rekening te brengen.

LET OP: deze nota wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed. De kosten voor het niet verschijnen op een afspraak of niet tijdig afbellen bedragen 25 euro.

Gezien het feit dat dit niet meer incidenteel gebeurt, maar regelmatig, hebben wij ons genoodzaakt gezien, conform de landelijke richtlijn van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), deze regel in te voeren.